Din grijă pentru dumneavoastră!

Bineînţeles că vara este un prilej de minicampanii prin care Primăria îţi arată cât de frumos şi de bine au grijă de tine. Aşa apar pe alocuri corturi asemănătoare cu acesta:

grija_1

Nu mi se pare nimic rău în asta, cu toate că nu ştiu cât de dotate sunt. Vorba românului: bine că sunt!. Mi se pare şi mai normal ca personalul ce stă pe căldurile astea de peste 35 de grade în corturile respective să aibă unde să-şi depoziteze surplusul toxic obţinut în urma consumării lichidelor.

Ce nu mi se pare normal: de ce trebuie să fie amplasate tocmai în acest mod?

grija_2

Până la urmă primăria pentru cine poartă grijă? După ce că pistele de biciclete sunt o batjocură la adresa potenţialului bucureştean (mai sunt şi d’astia) care ar merge cu bicicleta, după ce că sunt o grămadă de maşini parcate pe marcajele astea, vine primăria şi-mi trage o budă fix în mijlocul pistei, asta ca să ştii cu cine ai de a face.

Să nu săriţi, să-mi spuneţi că nu prea merge nimeni pe acolo pentru că am stat 3-4 minute şi am văzut vreo 15. Fără mine.

grija_3

Just!

Comments (5)

Alter Ego Blog

August 12th, 2009 at 3:35 pm    


Anul acesta temperaturile au fost un pic mai moderate decat in anii trecuti asa ca aceste corturi sunt doar de decor… sau un exercitiu de imagine…

brebe85

August 12th, 2009 at 3:37 pm    


Si budele din ce exercitiu fac parte?

Raiden

August 13th, 2009 at 12:25 am    


Nu stiam ca in limba noastra e ca in engleza la titluri - toate cuvintele cu majuscule! Ignoranta si amatorismul la apogeu.

La Tineretului, in plina zi, jandarmul sau politistul comunitar aferent cortului se odihnea in plina zi, neffindu-i rau.

brebe85

August 13th, 2009 at 7:54 am    


UPDATE: Am trecut aseara cu bicicleta pe acolo si buda nu mai era :)

armyuser

August 13th, 2009 at 10:24 am    


Un cort similar e şi în mahala la mine. Nici nu am ştiut la ce foloseşte până să citesc articolul tău, pentru că e veşnic închis.
Puteau pune buda în cort, părerea mea de inginer.

Lasa un raspuns

Name *

Mail *

Website